Ontmossen Hilversum

Op de meeste daken is na verloop van tijd sprake van mosvorming. Dit kan de kwaliteit van het dak behoorlijk aantasten en additioneel zelfs zorgen voor lekkage; dat wilt u niet. Daarom kunnen wij uw dak ontmossen in Hilversum. Na een scherpe analyse van uw dak beginnen we direct met de werkzaamheden. Ontmossen is onderdeel van onze dakreiniging. Hierbij zorgen we ervoor dat uw dak er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet én de dragende kracht van het dak in ere wordt hersteld.

Ontmossen Hilversum voordelen

In hoeverre mos kan groeien op het dak, hangt onder meer af van de afwatering en de hellingsgraad. Hoe lager de hellingsgraad is, des te langer blijft het dak vochtig en dat is de ideale situatie voor mos om te groeien. Een goede afwatering kan dit proces afremmen, maar niet volledig stoppen. Heeft u daarom te maken met mosvorming op het dak, schakel onze dakdekkers in. Ontmossen kent de volgende voordelen:

  • Mos maakt de dakconstructie- en bedekking week, waardoor scheurtjes of barsten kunnen ontstaan
  • Het voorkomt schade en lekkages aan het dak
  • Een mooie, authentieke uitstraling van de dakbedekking
  • Een impuls voor de levensduur van uw dak

Na het ontmossen van het dak kiezen we vaak voor een afwerkingstechniek in de vorm van coaten of impregneren. Dit zorgt voor extra stevigheid aan uw dak én resulteert in een fraaie uitstraling voor het dak.

Dak ontmossing Hilversum uitbesteden

Wilt u ook het dak ontmossen in Hilversum? Schakel dan Roose Dakwerken in. Wij zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw bij komt te liggen én geven het dak haar originele constructiekracht terug. Bel ons voor een afspraak 085 - 106 15 69 of neem online contact met ons op.