Daklekkage in Hilversum

Uw dak heeft vaak te maken met zware weersomstandigheden, zoals stormen, stortregen, vrieskou en de hete zon. Vooral de afwisseling heeft grote invloed op de conditie van uw dak. Welke soort dakbedekking u ook heeft, er is altijd kans op daklekkage. Roose Dakwerken kan in Hilversum en omgeving alle soorten lekkage aan uw dak voor u opsporen en oplossen. Van lekkage aan uw dakpannen tot een lek bij een plat dak: we zijn u met plezier van dienst!

Voorkom daklekkage

Regelmatig onderhoud kan de kans op lekkage sterk verkleinen. Laat daarom om de twee à drie jaar een dakinspectie uitvoeren. Eventuele problemen kunnen dan op tijd gevonden en gerenoveerd worden. Zo heeft u minder kans op daklekkage.

Heeft u momenteel helaas al last van daklekkage? Dan is het goed om te weten dat we een 24-uurs spoedservice bieden. Voor dringende problemen kunt u dag en nacht bij ons terecht: op het nummer 035 - 799 02 83 kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Na uw telefoontje komen we zo gauw we kunnen naar u toe. We sporen de daklekkage op en gaan meteen aan de slag om het lek te dichten. In de regio Hilversum staan wij voor daklekkage altijd paraat!