Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Daklekkage in Hilversum

Krijgt u te maken met een daklekkage in Hilversum? Dat levert vrijwel direct problemen op. Dakcentrale Nederland B.V. staat in Hilversum voor u klaar bij alle soorten daklekkages. Hieronder vertellen wij u meer over ons als dakdekkersbedrijf. U kunt ons ook direct bellen voor meer info of voor het maken van een afspraak op: 085 - 106 15 69.

Denk maar eens aan vochtplekken op de muur of het plafond, dan wel schimmelvorming. Ook ontstaat een onplezierig woonklimaat in huis. De oorzaken van een daklekkage kunnen divers van aard zijn; uitzonderlijke weersomstandigheden als storm, maar ook achterstallig onderhoud. Laat een lekkage op het dak opsporen en oplossen door de dakdekkers van Dakcentrale Nederland B.V.. Wij zorgen voor een snelle dakreparatie, waardoor u spoedig weer de beschikking heeft over een goed functionerend dak.

Daklekkage: type dak

Een lekkage op het dak is lang niet altijd direct zichtbaar. Ook een onzichtbare lekkage kan echter al behoorlijk veel schade veroorzaken. Geen enkele daklekkage is hetzelfde en de plek waar de schade naar voren komt is niet vanzelfsprekend de locatie waar een lekkage zich opdoet. Met welke daklekkages kunnen we u helpen?

  • Hellend dak: pannen, dakkapel, schoorsteen
  • Plat dak: bitumen, EPDM, PVC
  • Maar ook: dakdoorvoer en dakgoten

Mocht u twijfelen over de huidige staat van uw dak, dan hebben wij ook de mogelijkheid tot een dakinspectie. Hierbij controleren we uw dak op alle basis- en uitgebreide functies. Zeker bij oudere daken is het verstandig om tijdig een dakinspectie in te schakelen, want zo voorkomt u mogelijk hogere kosten in de toekomst. Aanvullend kan regelmatig onderhoud, al dan niet door uzelf, schade aan het dak zoveel mogelijk voorkomen.

Lekkage dak herstellen in Hilversum

Zichtbaar last van een lekkage op het dak of heeft u een duidelijk vermoeden dat er zich problemen voordoen? Dan zorgen wij voor snelle en gewenste hulp. Voor dringende problemen kunt u ons op het nummer 085 - 106 15 69 bereiken. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via ons offerteformulier. Wij streven naar een snelle service met een duurzaam resultaat. Na uw telefoontje komen we zo gauw we kunnen naar u toe. We sporen de daklekkage op en gaan meteen aan de slag om het lek te dichten. In de regio Hilversum staan wij voor daklekkage altijd paraat!

Bitumen leggen na lekkage
roofer Hilversum

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Zutphen.

Met spoed een dakdekker nodig? Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over dakdekkersbedrijf Dakcentrale Nederland B.V.

Dakcentrale Nederland is een echt familiebedrijf. Inmiddels wordt ons dakdekkersbedrijf gerund door de derde generatie dak specialisten. Wij leveren een totaal concept dakdiensten. Zet Dakcentrale Nederland in voor alle dak werkzaamheden. Denk hierbij aan dak reparatie, dak- en gevel reiniging, dak renovatie en het verhelpen van dak lekkage. We kunnen alles aanpakken, van schoorsteen, tot dak, tot gevel. Dakcentrale Nederland werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingslocatie: De Stoven 12, 7206 AX Zutphen

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 78478774

Openingstijden

Maandag07:00 - 19:00
Dinsdag07:00 - 19:00
Woensdag07:00 - 19:00
Donderdag07:00 - 19:00
Vrijdag07:00 - 19:00
Zaterdag07:00 - 19:00
Zondag07:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring