Dakinspectie in Hilversum

Als u een ouder huis heeft, zult u zich wellicht bewust zijn van het feit dat uw dak onderhoud nodig heeft. Maar ook bij een nieuwere woning is dit het geval. Dakbedekking krijgt namelijk dagelijks heel wat te verduren en wordt aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Door regelmatig dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen mogelijke mankementen in een vroegtijdig stadium worden opgespoord. Zo voorkomt u grote overlast en hoge reparatiekosten. Vermoedt u dat het tijd is voor dakonderhoud bij uw woning? In de regio Hilversum kunt u hiervoor Roose Dakwerken inschakelen. Onze bedrijfsnaam zegt het al: voor uitgebreide inspectie van uw dak bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat wij doen bij dakonderhoud

Wanneer u ons inschakelt voor dakinspectie, voeren wij diverse werkzaamheden uit. We zorgen voor een grondige reiniging van de bedekking en realiseren meteen kleine reparaties. Daarnaast kijken we naar de staat van uw dak. Dit leggen wij voor u vast, ondersteund met foto’s. Soms raden we u aan om voor groter onderhoud te gaan, dan geven we u daar advies over.

Altijd bereikbaar voor spoed

Het moge duidelijk zijn: voor onderhoud en inspectie aan uw dakbedekking kunt u op ons rekenen. Kampt u met een dringende situatie die meteen actie vereist, zoals een lekkage? Dan is het goed om te weten dat u hiervoor onze 24-uurs spoedservice in kunt schakelen. Op het nummer 085 - 432 00 44 zijn we namelijk dag en nacht bereikbaar. Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing! In Hilversum en omstreken staan we altijd voor u klaar.