Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Dakinspectie Hilversum

Als u een ouder huis heeft, zult u zich wellicht bewust zijn van het feit dat uw dak onderhoud nodig heeft. Maar ook bij een nieuwere woning is dit het geval. Dakbedekking krijgt namelijk dagelijks heel wat te verduren en wordt aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Door regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen mogelijke mankementen in een vroegtijdig stadium worden opgespoord. Zo voorkomt u grote overlast en hoge reparatiekosten. Vermoedt u dat het tijd is voor dakonderhoud bij uw woning? In de regio Hilversum kunt u hiervoor de dakdekkers van Roose Dakwerken inschakelen.

 

Inspectie dak Hilversum dakonderhoud

Wanneer u ons inschakelt voor dakinspectie, voeren wij diverse werkzaamheden uit. We zorgen voor een grondige dakreiniging en realiseren meteen kleine reparaties. Daarnaast kijken we naar de staat van uw dak. Dit leggen wij voor u vast, ondersteund met foto’s. Soms raden we u aan om voor groter onderhoud te gaan, dan geven we u daar advies over. Dit kan zowel een dakreparatie zijn als een dakrenovatie.

Dakinspectie Hilversum spoed

Het moge duidelijk zijn: voor onderhoud en inspectie aan uw dakbedekking kunt u op ons rekenen. Kampt u met een dringende situatie die meteen actie vereist, zoals een daklekkage? Dan is het goed om te weten dat u hiervoor onze 24-uurs spoedservice in kunt schakelen. Op het nummer 085 - 106 15 69 zijn we namelijk dag en nacht bereikbaar. Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing! U kunt overigens ook ons offerteformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. In Hilversum en omstreken staat Roose Dakwerken altijd voor u klaar.

Dakrenovatie Hilversum
Dakdekker Hilversum

Roose Dakwerken is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Doetinchem.

Met spoed een dakdekker nodig? Roose Dakwerken staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over Roose Dakwerken

Roose dakwerken bestaat nu al 30 jaar. In ruim dertig jaar tijd hebben wij honderden mensen geholpen met alle denkbare dakproblemen. Voor zowel de particulier als zakelijk kunt u ons inschakelen. Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je ons inschakelen. Van dakgoot lekkages tot nieuwe bitumen daken. We zijn gevestigd in Doetinchem. In Hilversum, Utrecht, Soest, Bussum, Huizen, Naarden, Maarssen, Laren en Bilthoven zijn wij uw dakdekkersbedrijf!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Roose Dakwerken

Vestigingslocatie: Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 68814070

Openingstijden

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2023 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring