Dakinspectie Hilversum

Als u een ouder huis heeft, zult u zich wellicht bewust zijn van het feit dat uw dak onderhoud nodig heeft. Maar ook bij een nieuwere woning is dit het geval. Dakbedekking krijgt namelijk dagelijks heel wat te verduren en wordt aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Door regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen mogelijke mankementen in een vroegtijdig stadium worden opgespoord. Zo voorkomt u grote overlast en hoge reparatiekosten. Vermoedt u dat het tijd is voor dakonderhoud bij uw woning? In de regio Hilversum kunt u hiervoor de dakdekkers van Roose Dakwerken inschakelen.

Dak inspecteren

Inspectie dak Hilversum dakonderhoud

Wanneer u ons inschakelt voor dakinspectie, voeren wij diverse werkzaamheden uit. We zorgen voor een grondige dakreiniging en realiseren meteen kleine reparaties. Daarnaast kijken we naar de staat van uw dak. Dit leggen wij voor u vast, ondersteund met foto’s. Soms raden we u aan om voor groter onderhoud te gaan, dan geven we u daar advies over. Dit kan zowel een dakreparatie zijn als een dakrenovatie.

Dakinspectie Hilversum spoed

Het moge duidelijk zijn: voor onderhoud en inspectie aan uw dakbedekking kunt u op ons rekenen. Kampt u met een dringende situatie die meteen actie vereist, zoals een daklekkage? Dan is het goed om te weten dat u hiervoor onze 24-uurs spoedservice in kunt schakelen. Op het nummer 085 - 106 15 69 zijn we namelijk dag en nacht bereikbaar. Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing! U kunt overigens ook ons contactformulier invullen. In Hilversum en omstreken staat Roose Dakwerken altijd voor u klaar.