Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Dakinspectie Hilversum

Als u een ouder huis heeft, zult u zich wellicht bewust zijn van het feit dat uw dak onderhoud nodig heeft. Maar ook bij een nieuwere woning is dit het geval. Dakbedekking krijgt namelijk dagelijks heel wat te verduren en wordt aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Door regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren, kunnen mogelijke mankementen in een vroegtijdig stadium worden opgespoord. Zo voorkomt u grote overlast en hoge reparatiekosten. Vermoedt u dat het tijd is voor dakonderhoud bij uw woning? In de regio Hilversum kunt u hiervoor de dakdekkers van Dakcentrale Nederland B.V. inschakelen.

 

Inspectie dak Hilversum dakonderhoud

Wanneer u ons inschakelt voor dakinspectie, voeren wij diverse werkzaamheden uit. We zorgen voor een grondige dakreiniging en realiseren meteen kleine reparaties. Daarnaast kijken we naar de staat van uw dak. Dit leggen wij voor u vast, ondersteund met foto's. Soms raden we u aan om voor groter onderhoud te gaan, dan geven we u daar advies over. Dit kan zowel een dakreparatie zijn als een dakrenovatie.

Dakinspectie Hilversum spoed

Het moge duidelijk zijn: voor onderhoud en inspectie aan uw dakbedekking kunt u op ons rekenen. Kampt u met een dringende situatie die meteen actie vereist, zoals een daklekkage? Dan is het goed om te weten dat u hiervoor onze 24-uurs spoedservice in kunt schakelen. Op het nummer 085 - 106 15 69 zijn we namelijk dag en nacht bereikbaar. Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing! U kunt overigens ook ons offerteformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. In Hilversum en omstreken staat Dakcentrale Nederland B.V. altijd voor u klaar.

Dakrenovatie Hilversum
Dakdekker Hilversum

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Zutphen.

Met spoed een dakdekker nodig? Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over dakdekkersbedrijf Dakcentrale Nederland B.V.

Dakcentrale Nederland is een echt familiebedrijf. Inmiddels wordt ons dakdekkersbedrijf gerund door de derde generatie dak specialisten. Wij leveren een totaal concept dakdiensten. Zet Dakcentrale Nederland in voor alle dak werkzaamheden. Denk hierbij aan dak reparatie, dak- en gevel reiniging, dak renovatie en het verhelpen van dak lekkage. We kunnen alles aanpakken, van schoorsteen, tot dak, tot gevel. Dakcentrale Nederland werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingslocatie: De Stoven 12, 7206 AX Zutphen

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 78478774

Openingstijden

Maandag07:00 - 19:00
Dinsdag07:00 - 19:00
Woensdag07:00 - 19:00
Donderdag07:00 - 19:00
Vrijdag07:00 - 19:00
Zaterdag07:00 - 19:00
Zondag07:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring