Dakgoten Hilversum

Een dakgoot heeft een belangrijke functie: ze voert het regenwater af dat op uw dak terechtkomt. Zonder goten zal uw gevel worden aangetast en heeft u grotere kans op een daklekkage bij uw woning. Alle reden, kortom, om voor kwalitatieve dakgoten te zorgen! In de regio Hilversum kunt u hiervoor terecht bij de dakdekkers van Roose Dakwerken. Onze ervaren medewerkers zijn u met plezier van dienst.

DakgootHilversum plaatsen

Op het gebied van dakgoten bestaan er veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld voor de volgende materialen kiezen:

  • aluminium
  • koper
  • polyester
  • pvc
  • zink

Welk soort het best bij uw woning past, hangt van diverse factoren af. Wilt u een goot die weinig onderhoud nodig heeft? Of gaat u liever voor een luxe uitstraling? Als u zelf niet weet welke keuze u moet maken, dan geven we u graag advies. Als de knoop eenmaal is doorgehakt, zorgen wij vervolgens voor kundige montage!

Dakgoten Hilversum repareren en vervangen

Heeft uw dakgoot reparatie nodig? In veel gevallen kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Soms blijkt herstel niet meer mogelijk. In dat geval kunnen we de dakgoot vervangen. Als u contact met ons opneemt, komen we bij u langs om de situatie te inspecteren. Aan de hand daarvan kunnen wij u vertellen wat er moet gebeuren. Of u nu een kleine of grote klus heeft: als dakgoten specialist staan we in Hilversum en omstreken voor u klaar! U kunt ons bellen op 085 - 106 15 69 . Wilt u graag met ons in contact komen maar heeft het geen spoed? Dan kunt u er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.