Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Dak coaten in Hilversum

Het dak coaten in Hilversum is een een interessante optie. Dit kan namelijk de levensduur van uw dakbedekking met jaren verlengen. Dit maakt het dak duurzaam en flexibel. Zeker voor platte daken met een bitumen dakbedekking is dit interessant, want deze dakvorm had nogal eens last van verharding en scheurvorming onder druk van UV-straling en droogte. Een siliconen coating zorgt ervoor dat de dakbedekking flexibel blijft Ên daarnaast zeer waterdicht is. Hierdoor verkleint u de kans dat u een dakreparatie nodig heeft. Diverse voordelen voor uw dak dus. De dakdekkers van Roose Dakwerken zijn dÊ specialist in dak coaten te Hilversum.

 

Voordelen dak coating

Coating is ook geschikt voor andere soorten dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan pannendaken. De roof coating hecht zich uitstekend aan de dakbedekking en zorgt zodoende voor een waterdichte en strakke afwerking. Dit heeft fraaie voordelen voor uw dak:

  • Een aanzienlijke impuls voor de levensduur van de dakbedekking
  • Verandering in kleur mogelijk voor de afwerking
  • Hoge waterdichtheid en UV-straling bestendig

Vaak kiest men na een dakreiniging voor een afwerking middels coaten of impregneren. Dit zorgt ervoor dat uw dak tot tientallen jaren langer mee kan gaan en beter bestand is tegen vocht en UV-straling. Het zorgt daarnaast voor een strakke uitstraling, aangezien de coating in kleurtinten verkrijgbaar is. Zo krijgt u dak, welke wellicht al haar originele uitstraling was verloren, de authentieke stijl weer terug.

Uw dak in Hilversum laten coaten

Wilt u het dak laten coaten in Hilversum, al dan niet in combinatie met een dakreiniging? Dan staat Roose Dakwerken voor u klaar. Wij verzorgen uw dak van top tot teen voor het optimale resultaat. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt met ons bellen op 085 - 106 15 69 of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

roofer Hilversum
Pannendak repareren Hilversum

Roose Dakwerken is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Doetinchem.

Met spoed een dakdekker nodig? Roose Dakwerken staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over Roose Dakwerken

Roose dakwerken bestaat nu al 30 jaar. In ruim dertig jaar tijd hebben wij honderden mensen geholpen met alle denkbare dakproblemen. Voor zowel de particulier als zakelijk kunt u ons inschakelen. Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je ons inschakelen. Van dakgoot lekkages tot nieuwe bitumen daken. We zijn gevestigd in Doetinchem. In Hilversum, Utrecht, Soest, Bussum, Huizen, Naarden, Maarssen, Laren en Bilthoven zijn wij uw dakdekkersbedrijf!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Roose Dakwerken

Vestigingslocatie: Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 68814070

Openingstijden

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2023 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring