Dak coaten Hilversum

Het dak coaten in Hilversum is een een interessante optie. Dit kan namelijk de levensduur van uw dakbedekking met jaren verlengen. Dit maakt het dak duurzaam en flexibel. Zeker voor platte daken met een bitumen dakbedekking is dit interessant, want deze dakvorm had nogal eens last van verharding en scheurvorming onder druk van UV-straling en droogte. Een siliconen coating zorgt ervoor dat de dakbedekking flexibel blijft én daarnaast zeer waterdicht is. Hierdoor verkleint u de kans dat u een dakreparatie nodig heeft. Diverse voordelen voor uw dak dus. De dakdekkers van Roose Dakwerken zijn dé specialist in dak coaten te Hilversum.

Dak coating Hilversum voordelen

Coating is ook geschikt voor andere soorten dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan pannendaken. De roof coating hecht zich uitstekend aan de dakbedekking en zorgt zodoende voor een waterdichte en strakke afwerking. Dit heeft fraaie voordelen voor uw dak:

  • Een aanzienlijke impuls voor de levensduur van de dakbedekking
  • Verandering in kleur mogelijk voor de afwerking
  • Hoge waterdichtheid en UV-straling bestendig

Vaak kiest men na een dakreiniging voor een afwerking middels coaten of impregneren. Dit zorgt ervoor dat uw dak tot tientallen jaren langer mee kan gaan en beter bestand is tegen vocht en UV-straling. Het zorgt daarnaast voor een strakke uitstraling, aangezien de coating in kleurtinten verkrijgbaar is. Zo krijgt u dak, welke wellicht al haar originele uitstraling was verloren, de authentieke stijl weer terug.

Dak coaten Hilversum uitvoeren

Wilt u het dak laten coaten in Hilversum, al dan niet in combinatie met een dakreiniging? Dan staat Roose Dakwerken voor u klaar. Wij verzorgen uw dak van top tot teen voor het optimale resultaat. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u met ons bellen op 085 - 106 15 69.