Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Impregneren Hilversum

Het dak van een woning heeft een belangrijke functie. Onder invloed van diverse weersomstandigheden kan het dak echter gebreken gaan vertonen; wanneer, dat is afhankelijk van het daktype. Om het maximale uit de levensduur van uw dak te halen is het goed om deze doorlopend te onderhouden en eventueel te laten impregneren. Hierbij wordt een speciale vloeistof op het dak aangebracht, welke ervoor zorgt dat de dakbedekking beter bestand is tegen vocht en UV-straling. Hierdoor geeft u een flinke impuls aan de dakbedekking.

Dak impregneren Hilversum daktype

Impregneren is een techniek die steeds vaker wordt toegepast na een dakreiniging. Een andere optie is coaten. Beide opties behelzen in principe dezelfde functie; het dak verstevigen en bestendig maken tegen vocht, vuil en UV-straling. Het grote verschil is dat u bij coaten ook kunt kiezen voor een speciale kleur of tint, waarmee u het gehele dak een nieuwe uitstraling kan geven. Voordat er geïmpregneerd of gecoat kan worden kan het nodig zijn om uw dak eerst te laten ontmossen.

Impregneren is voordelig op de lange termijn

Het dak staat dagelijks bloot aan verschillende weersomstandigheden en kan daarom wel een extra beschermlaag gebruiken. Veel verouderde daken zijn straks aan vervanging toe, maar u kunt dit project nog even uitstellen middels impregneren. Dat heeft veel voordelen:

  • Een langere levensduur van het dak
  • Voordelig, omdat het dak niet vervangen hoeft te worden
  • Het dak is bestand tegen vocht, vuil en UV-straling
  • Kan direct in combinatie met dakreiniging worden gedaan

Welk type impregneermiddel wel gebruiken, dat hangt af van het daktype en de bedekking. Heeft u bijvoorbeeld een plat dak met bitumen bedekking, dan gebruiken we andere middelen dan bij een hellend pannendak. Het is belangrijk om uw volledige dak eerst te laten reinigen, want zo kan het impregneermiddel daadwerkelijk tot diep in de dakbedekking intrekken.

Dak impregnatie Hilversum contact

Wilt u ook het dak impregneren? Schakel dan een dakdekker van Dakcentrale Nederland B.V. in. Wij reinigen uw dak secuur en tot in de details, zodat u het maximale rendement behaalt uit impregnatie van het dak. Neem direct contact met ons op! U kunt ons bellen op 085 - 106 15 69. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen middels ons offerteformulier.

Dakdekker bezig met dak impregneren.

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Zutphen.

Met spoed een dakdekker nodig? Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over dakdekkersbedrijf Dakcentrale Nederland B.V.

Dakcentrale Nederland is een echt familiebedrijf. Inmiddels wordt ons dakdekkersbedrijf gerund door de derde generatie dak specialisten. Wij leveren een totaal concept dakdiensten. Zet Dakcentrale Nederland in voor alle dak werkzaamheden. Denk hierbij aan dak reparatie, dak- en gevel reiniging, dak renovatie en het verhelpen van dak lekkage. We kunnen alles aanpakken, van schoorsteen, tot dak, tot gevel. Dakcentrale Nederland werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingslocatie: De Stoven 12, 7206 AX Zutphen

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 78478774

Openingstijden

Maandag07:00 - 19:00
Dinsdag07:00 - 19:00
Woensdag07:00 - 19:00
Donderdag07:00 - 19:00
Vrijdag07:00 - 19:00
Zaterdag07:00 - 19:00
Zondag07:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring