Dakreiniging Hilversum

Is er op uw dak zichtbaar sprake van mos- en vuilvorming? Dan is een dakreiniging een interessante en soms cruciale oplossing. Hierbij worden algen en mos van het dak gespoten, waardoor de pannen hun authentieke uitstraling terugkrijgen. De algen en mos hechten zich op en tussen vochtige dakpannen en hierdoor verliest de dakbedekking een deel van haar dragende functie, waarbij lekkages en kapotte pannen kunnen ontstaan. Laat het dak daarom niet alleen reinigen, maar kies ook voor ontmossen. Onze dakdekkers hebben zeer lang ervaring in het reinigen van daken en ze helpen u graag!

Dakreiniging Hilversum voordelen

Door middel van een dakreiniging zorgt u ervoor dat het dak weer in de gewenste staat wordt hersteld. Onder hoge waterdruk wordt vuiligheid van het dak verwijderd. Dit resulteert in een zichtbaar verschil op het dak. Doorgaans kiest men ervoor om na een dakreiniging het geheel af te werken door te coaten of impregneren. Dit maakt het dak vuil- en vochtafstotend, waardoor algen en mos geen kans maken. Dat heeft diverse voordelen:

  • Een aanzienlijk langere levensduur voor het dak
  • Dakpannen zijn steviger en breken minder snel als gevolg van vorst
  • Impregneren of coaten geeft opties om het dak een nieuwe kleur te geven

Veel mensen kiezen voor een dakreiniging bij de aankoop van een woning of wanneer er meermaals pannen zijn losgekomen op het dak. Door te kiezen voor een reiniging voorkomt u eventueel grotere problemen in de toekomst. Omdat we ook een inspectie kunnen uitvoeren, krijgt uw dak in principe van top tot teen een allround onderhoudsbeurt. Dit is tevens voordeliger dan een dakreparatie of zelfs een dakrenovatie, hetgeen bij oudere daken ook een optie is. Op onderstaande video is te zien hoe het dak in Hilversum wordt gereinigd:

Dak reinigen Hilversum

Wilt u het dak ook weer in authentieke staat herstellen? Laat deze dan reinigen door Roose Dakwerken. Wij inspecteren uw dak en gaan secuur te werk bij het reinigingsproces. Na de reiniging zorgen voor een afwerking naar uw wens, zodat uw dak nog tientallen jaren meegaat. Meer informatie of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel met ons op 085 - 106 15 69.