Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Dakreiniging in Hilversum

Is er op uw dak zichtbaar sprake van mos- en vuilvorming? Dan is een dakreiniging een interessante en soms cruciale oplossing. Hierbij worden algen en mos van het dak gespoten, waardoor de pannen hun authentieke uitstraling terugkrijgen. De algen en mos hechten zich op en tussen vochtige dakpannen en hierdoor verliest de dakbedekking een deel van haar dragende functie, waarbij lekkages en kapotte pannen kunnen ontstaan. Laat het dak daarom niet alleen reinigen, maar kies ook voor ontmossen. Onze dakdekkers hebben zeer lang ervaring in het reinigen van daken en ze helpen u graag!

Dakreiniging Hilversum voordelen

Door middel van een dakreiniging zorgt u ervoor dat het dak weer in de gewenste staat wordt hersteld. Onder hoge waterdruk wordt vuiligheid van het dak verwijderd. Dit resulteert in een zichtbaar verschil op het dak. Doorgaans kiest men ervoor om na een dakreiniging het geheel af te werken door te coaten of impregneren. Dit maakt het dak vuil- en vochtafstotend, waardoor algen en mos geen kans maken. Dat heeft diverse voordelen:

  • Een aanzienlijk langere levensduur voor het dak
  • Dakpannen zijn steviger en breken minder snel als gevolg van vorst
  • Impregneren of coaten geeft opties om het dak een nieuwe kleur te geven

Veel mensen kiezen voor een dakreiniging bij de aankoop van een woning of wanneer er meermaals pannen zijn losgekomen op het dak. Door te kiezen voor een reiniging voorkomt u eventueel grotere problemen in de toekomst. Omdat we ook een inspectie kunnen uitvoeren, krijgt uw dak in principe van top tot teen een allround onderhoudsbeurt. Dit is tevens voordeliger dan een dakreparatie of zelfs een dakrenovatie, hetgeen bij oudere daken ook een optie is. Op onderstaande video is te zien hoe het dak in Hilversum wordt gereinigd.

Dak reinigen Hilversum

Wilt u het dak ook weer in authentieke staat herstellen? Laat deze dan reinigen door Dakcentrale Nederland B.V.. Wij inspecteren uw dak en gaan secuur te werk bij het reinigingsproces. Na de reiniging zorgen voor een afwerking naar uw wens, zodat uw dak nog tientallen jaren meegaat. Meer informatie of een afspraak maken? Bel dan met ons op 085 - 106 15 69 of vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

roofer Hilversum
Pannendak repareren Hilversum

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Zutphen.

Met spoed een dakdekker nodig? Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over dakdekkersbedrijf Dakcentrale Nederland B.V.

Dakcentrale Nederland is een echt familiebedrijf. Inmiddels wordt ons dakdekkersbedrijf gerund door de derde generatie dak specialisten. Wij leveren een totaal concept dakdiensten. Zet Dakcentrale Nederland in voor alle dak werkzaamheden. Denk hierbij aan dak reparatie, dak- en gevel reiniging, dak renovatie en het verhelpen van dak lekkage. We kunnen alles aanpakken, van schoorsteen, tot dak, tot gevel. Dakcentrale Nederland werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingslocatie: De Stoven 12, 7206 AX Zutphen

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 78478774

Openingstijden

Maandag07:00 - 19:00
Dinsdag07:00 - 19:00
Woensdag07:00 - 19:00
Donderdag07:00 - 19:00
Vrijdag07:00 - 19:00
Zaterdag07:00 - 19:00
Zondag07:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring