Dakbedekking plat dak Hilversum

Dakbedekking voor een plat dak betreft vaak bitumen. Een groot aantal woningen in Nederland hebben dit soort dakbedekking. In de volksmond is dit soort dakdekking beter bekend als dakleer. Deze dakbedekking komt veelal op rollen en wordt op het dak gebrand. De gemiddelde levensduur van dit materiaal is rond de 25 jaar. Andere toch frequent gebruikte soorten dakbedekking voor platte daken zijn EPDM en PVC. EPDM heeft de langste levensduur. Dit gaat gemiddeld tot wel 40 jaar mee.

Bent u opzoek naar een dakdekker in de regio van Hilversum die voor u dakbedekking op een plat dak kan aanleggen of renoveren? Laat u door onze ervaren dakdekkers adviseren welk soort dakbedekking past bij uw woning maar natuurlijk ook bij u. Dakbedekking plaatsen op een gecombineerd dak is bij ons ook mogelijk. Wij komen graag bij u op locatie kijken om u te voorzien van uitgebreid advies en kunnen hier ook een offerte voor opmaken.

Plat dak bedekken Hilversum bitumen

Dakbedekking van bitumen heeft een aantal voordelen. Het materiaal is niet alleen duurzaam en waterdicht, maar heeft ook weinig last van grote temperatuursverschillen. Bij hoge temperaturen willen materialen vaak uitzetten waarbij het bij lage temperaturen juist krimpt. Dit kan een oorzaak zijn van daklekkages. Mocht er toch een lekkage optreden op een bitumen dak, dan is dit heel gemakkelijk te herstellen door een nieuwe stuk bitumen te branden op de plek van de lekkage. Daarnaast is het snel aan te brengen door de dakdekker. Ook voor het milieu is het beter om bitumen te gebruiken, aangezien het materiaal relatief eenvoudig gerecycled kan worden.

Dakbedekking plat dak Hilversum contact

Bent u opzoek naar een ervaren partij in de regio van Hilversum? Onze dakdekkers maken graag een afspraak met u voor zowel een dakreparatie als voor een dakinspectie. U kunt bereiken op 085 - 106 15 69 en via ons contactformulier.