Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Dakbedekking plat dak Hilversum

Dakbedekking voor een plat dak betreft vaak bitumen. Een groot aantal woningen in Nederland hebben dit soort dakbedekking. In de volksmond is dit soort dakdekking beter bekend als dakleer. Deze dakbedekking komt veelal op rollen en wordt op het dak gebrand. De gemiddelde levensduur van dit materiaal is rond de 25 jaar. Andere toch frequent gebruikte soorten dakbedekking voor platte daken zijn EPDM en PVC. EPDM heeft de langste levensduur. Dit gaat gemiddeld tot wel 40 jaar mee.

Bent u opzoek naar een dakdekker in de regio van Hilversum die voor u dakbedekking op een plat dak kan aanleggen of renoveren? Laat u door onze ervaren dakdekkers adviseren welk soort dakbedekking past bij uw woning maar natuurlijk ook bij u. Dakbedekking plaatsen op een gecombineerd dak is bij ons ook mogelijk. Wij komen graag bij u op locatie kijken om u te voorzien van uitgebreid advies en kunnen hier ook een offerte voor opmaken.

Bitumen

Dakbedekking van bitumen heeft een aantal voordelen. Het materiaal is niet alleen duurzaam en waterdicht, maar heeft ook weinig last van grote temperatuursverschillen. Bij hoge temperaturen willen materialen vaak uitzetten waarbij het bij lage temperaturen juist krimpt. Dit kan een oorzaak zijn van daklekkages. Mocht er toch een lekkage optreden op een bitumen dak, dan is dit heel gemakkelijk te herstellen door een nieuwe stuk bitumen te branden op de plek van de lekkage. Daarnaast is het snel aan te brengen door de dakdekker. Ook voor het milieu is het beter om bitumen te gebruiken, aangezien het materiaal relatief eenvoudig gerecycled kan worden.

Contact met Dakcentrale Nederland B.V.

Bent u opzoek naar een ervaren partij in de regio van Hilversum? Onze dakdekkers maken graag een afspraak met u voor zowel een dakreparatie als voor een dakinspectie. U kunt bereiken op 085 - 106 15 69, of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

roofer Hilversum

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Zutphen.

Met spoed een dakdekker nodig? Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over Dakcentrale Nederland B.V.

Dakcentrale Nederland is een echt familiebedrijf. Inmiddels wordt de Dakcentrale gerund door de derde generatie dak specialisten. Wij leveren een totaal concept dakdiensten. Zet Dakcentrale Nederland in voor alle dak werkzaamheden. Denk hierbij aan dak reparatie, dak- en gevel reiniging, dak renovatie en het verhelpen van dak lekkage. We kunnen alles aanpakken, van schoorsteen, tot dak, tot gevel. Dakcentrale Nederland werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingslocatie: De Stoven 12, 7206 AX Zutphen

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 78478774

Openingstijden

Maandag07:00 - 19:00
Dinsdag07:00 - 19:00
Woensdag07:00 - 19:00
Donderdag07:00 - 19:00
Vrijdag07:00 - 19:00
Zaterdag07:00 - 19:00
Zondag07:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring