Dakbedekking plaatsen Hilversum

Laat u een nieuw huis bouwen en zoekt u een specialist in dakbedekking plaatsen? Of wilt u uw huidige dakbedekking vervangen? In de regio Hilversum kunt u hiervoor terecht bij Roose Dakwerken. Als ervaren dakdekker kunt u vertrouwen op vlugge en vakkundige service.

Soorten dakbedekking Hilversum

Op het gebied van dakbedekking aanbrengen is er veel mogelijk. Toch zijn er enkele materialen die door hun goede kwaliteit het meest worden gekozen. We lichten graag enkele mogelijkheden voor u toe:

Dakbedekking plaatsen Hilversum bitumen

Bitumen is een materiaal dat bij uitstek geschikt is als dakbedekking voor plat dak. Ruim tachtig procent van de platte daken die wordt gelegd, wordt uitgevoerd met een bitumineus daksysteem. De populariteit is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, het is onderhoudsarm en geschikt voor recycling.

Dakbedekking aanbrengen Hilversum zinkwerk

Zink is zeer geschikt voor gebogen en halfronde daken. Dit materiaal is erg geliefd bij ontwerpers en architecten door de levensduur en goede verwerkbaarheid. Door de flexibiliteit is het materiaal geschikt voor allerlei vormen daken. Ondanks de buigzaamheid is het een zeer robuust materiaal en volkomen waterdicht. Zinkwerk is goed bestand tegen corrosie, mede daarom is het een veel gebruikt materiaal voor dakgoten en regenpijpen.

Dakbedekking plaatsen Hilversum dakpannen

De meest voorkomende dakbedekking is nog altijd de dakpan. Het grote voordeel van de dakpan is de duurzaamheid. Een goed gelegd pannendak kan een huis meer dan honderd jaar beschermen tegen weersomstandigheden. Een nieuwe pannendak leggen is een specialistische klus. Bij een goed gelegd dak vormen de pannen een aaneengesloten geheel. Doordat ze elkaar overlappen en zijn voorzien van kop- en zijsluitingen wordt een waterdicht en windvast geheel gevormd. Als dakbedekking voor hellend dak is de dakpan onverminderd populair.

Plaatsen dakbedekking Hilversum

Wilt u ons inschakelen voor dakbedekking plaatsen, of wilt u eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Op het telefoonnummer 085 - 106 15 69 kunt u ons telefonisch bereiken. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. We zijn u in Hilversum en omstreken met plezier van dienst!