Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Dakbedekking plaatsen in Hilversum

Laat u een nieuw huis bouwen en zoekt u een specialist in dakbedekking plaatsen? Of wilt u uw huidige dakbedekking vervangen? In de regio Hilversum kunt u hiervoor terecht bij Dakcentrale Nederland B.V.. Als ervaren dakdekker kunt u vertrouwen op vlugge en vakkundige service.

Soorten dakbedekking

Op het gebied van dakbedekking aanbrengen is er veel mogelijk. Toch zijn er enkele materialen die door hun goede kwaliteit het meest worden gekozen. We lichten graag enkele mogelijkheden voor u toe.

Bitumen

Bitumen is een materiaal dat bij uitstek geschikt is als dakbedekking voor plat dak. Ruim tachtig procent van de platte daken die wordt gelegd, wordt uitgevoerd met een bitumineus daksysteem. De populariteit is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, het is onderhoudsarm en geschikt voor recycling.

Zinkwerk

Zink is zeer geschikt voor gebogen en halfronde daken. Dit materiaal is erg geliefd bij ontwerpers en architecten door de levensduur en goede verwerkbaarheid. Door de flexibiliteit is het materiaal geschikt voor allerlei vormen daken. Ondanks de buigzaamheid is het een zeer robuust materiaal en volkomen waterdicht. Zinkwerk is goed bestand tegen corrosie, mede daarom is het een veel gebruikt materiaal voor dakgoten en regenpijpen.

Dakpannen

De meest voorkomende dakbedekking is nog altijd de dakpan. Het grote voordeel van de dakpan is de duurzaamheid. Een goed gelegd pannendak kan een huis meer dan honderd jaar beschermen tegen weersomstandigheden. Een nieuwe pannendak leggen is een specialistische klus. Bij een goed gelegd dak vormen de pannen een aaneengesloten geheel. Doordat ze elkaar overlappen en zijn voorzien van kop- en zijsluitingen wordt een waterdicht en windvast geheel gevormd. Als dakbedekking voor hellend dak is de dakpan onverminderd populair.

Plaatsen dakbedekking in Hilversum

Wilt u ons inschakelen voor dakbedekking plaatsen, of wilt u eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Op het telefoonnummer 085 - 106 15 69 kunt u ons telefonisch bereiken. Ook kunt u ons offerteformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. We zijn u in Hilversum en omstreken met plezier van dienst!

roofer Hilversum
Dakrenovatie Hilversum

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Zutphen.

Met spoed een dakdekker nodig? Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over dakdekkersbedrijf Dakcentrale Nederland B.V.

Dakcentrale Nederland is een echt familiebedrijf. Inmiddels wordt ons dakdekkersbedrijf gerund door de derde generatie dak specialisten. Wij leveren een totaal concept dakdiensten. Zet Dakcentrale Nederland in voor alle dak werkzaamheden. Denk hierbij aan dak reparatie, dak- en gevel reiniging, dak renovatie en het verhelpen van dak lekkage. We kunnen alles aanpakken, van schoorsteen, tot dak, tot gevel. Dakcentrale Nederland werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingslocatie: De Stoven 12, 7206 AX Zutphen

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 78478774

Openingstijden

Maandag07:00 - 19:00
Dinsdag07:00 - 19:00
Woensdag07:00 - 19:00
Donderdag07:00 - 19:00
Vrijdag07:00 - 19:00
Zaterdag07:00 - 19:00
Zondag07:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring