Uw Dakdekker in Hilversum

✓ Ruim 10 jaar ervaring ✓ Voor montage, onderhoud en reparatie ✓ Uitstekende service ✓ Voor grote en kleine klussen

Stormschade Hilversum

Niemand zit te wachten op stormschade en al helemaal niet aan het dak. Echter hebben we regelmatig in Nederland te maken met sterke wind, striemende regen en harde hagelbuien. Over het algemeen zijn daken daar goed tegen bestand: ze zijn er immers voor gemaakt om uw woning droog en warm te houden. Soms trekt er echter een storm over ons land, en dat kan behoorlijke gevolgen hebben voor uw dakbedekking. Dakpannen waaien weg of er ontstaat daklekkage. Zulke zaken zorgen meteen voor veel overlast. De stormschade moet daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd! Een dakreparatie kunt u n de regio Hilversum laten uitvoeren door de dakdekkers van Dakcentrale Nederland B.V..

Schade door storm herstellen

Door extreme weersomstandigheden kan er een dakpan los gaan zitten, of zelfs meerdere. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren! Nu lijkt het niet zo erg als er een dakpan uit verband ligt. Echter kan de wind daar makkelijker onderkomen waardoor de kans op meerdere loszittende of losgeslagen dakpannen aanzienlijk toeneemt. Daarom adviseren wij om dit altijd zo snel mogelijk te herstellen.

Contact bij stormschade

Wij begrijpen dat u niet graag zelf het dak op wilt gaan, wellicht heeft u geen ladder of reserve dakpannen. Wij bieden mensen in dergelijke gevallen dan ook graag onze 24/7 service aan. Mits het verantwoord is gaan wij voor u het dak op om de stormschade te herstellen. U kunt ons op het nummer 085 - 106 15 69 24 uur per dag bellen. Heeft u geen spoed maar wilt u graag vrijblijvende offerte? Vul dan ons offerteformulier op de website in. Voor stormschade herstel bent u in Hilversum en omgeving bij onze dakdekkers aan het juiste adres!

Dakdekker Hilversum
Dakdekker Hilversum

Dakcentrale Nederland B.V. is werkzaam in Hilversum en gevestigd in Zutphen.

Met spoed een dakdekker nodig? Dakcentrale Nederland B.V. staat voor u klaar! Bel vandaag nog.

Over dakdekkersbedrijf Dakcentrale Nederland B.V.

Dakcentrale Nederland is een echt familiebedrijf. Inmiddels wordt ons dakdekkersbedrijf gerund door de derde generatie dak specialisten. Wij leveren een totaal concept dakdiensten. Zet Dakcentrale Nederland in voor alle dak werkzaamheden. Denk hierbij aan dak reparatie, dak- en gevel reiniging, dak renovatie en het verhelpen van dak lekkage. We kunnen alles aanpakken, van schoorsteen, tot dak, tot gevel. Dakcentrale Nederland werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingsinformatie Dakcentrale Nederland B.V.

Vestigingslocatie: De Stoven 12, 7206 AX Zutphen

Telefoon: 085 - 106 15 69

KvK: 78478774

Openingstijden

Maandag07:00 - 19:00
Dinsdag07:00 - 19:00
Woensdag07:00 - 19:00
Donderdag07:00 - 19:00
Vrijdag07:00 - 19:00
Zaterdag07:00 - 19:00
Zondag07:00 - 19:00

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring