Dakisolatie in Hilversum

U zult geen spijt krijgen van het plaatsen van dakisolatie. Lees hieronder alles over de voordelen van dakisolatie, over de kosten en over de verschillende mogelijkheden. Nog even overleggen over dakisolatie in Hilversum? Onze dakdekker in Hilversum is specialist in dakisolatie. Hij praat u bij over alles wat u moet weten over de isolatie van uw dak, over de specifieke mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 15 69.

Dakisolatie: de voordelen

Kostenbesparing is het grootste voordeel van dakisolatie. Als u rekent met een gasprijs van 1 euro/m3, dan kunt u, afhankelijk van het soort dakisolatie, uitgaan van een kostenbesparing van rond de €600 op jaarbasis. De gasprijs verandert natuurlijk altijd, dus op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog wat gaan rekenen. Daarnaast heeft dakisolatie nog de volgende voordelen:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Omdat u minder gas nodig heeft om uw huis warm te houden komt er ook minder koolstofdioxide in de lucht. Dit is weer goed voor het milieu.
  • Uw huis wordt meer waard.

Dakisolatie: kosten

Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Hilversum kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. Soms zijn er subsidies voor het isoleren van uw woning. Sommige subsidies zijn regionaal en andere nationaal. U kunt dan een deel van de kosten terugkrijgen. Om in aanmerking te komen moet u vaak voldoen aan bepaalde voorwaarden. Lees u dus goed in over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De dakdekkers van Roose Dakwerken plaatsen alle typen dak isolatie voor u. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. Onze werkzaamheden voldoen aan de hoge eisen die aan dakdekkerbedrijven worden gesteld door de brancheorganisaties. Dakisolatie in Hilversum laat u met een gerust hart door ons uitvoeren.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak vernieuwen, dan is dat het goede moment om dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Het is ook mogelijk om dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak toe te voegen. Dit is een makkelijke en snelle manier van dak isoleren. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

Dakisolatie buitenzijde

Uw platte dak kan ook aan de buitenzijde geïsoleerd worden. Dit houdt in dat er isolatiemateriaal op het dak wordt gelegd. Wanneer u uw schuine dak wilt isoleren kunt u het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde kiezen. Uw dak kan dan het beste geïsoleerd worden. Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor de isolatie van uw schuine dak? Kijk naar de mogelijkheden van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten.

Dakisolatie Hilversum door Roose Dakwerken laten uitvoeren

Er is altijd een dakdekker beschikbaar om uw wensen met u te bespreken. Laat u door ons informeren of maak een afspraak, zodat wij uw dak kunnen bekijken. Neem contact op via 085 - 106 15 69 of stel uw vraag via ons contactformulier.