Dakisolatie in Hilversum

Zit u te denken aan dakisolatie? Dat kan u veel geld besparen. Zonder goede isolatie verliest uw woning namelijk veel warmte via het dak. Isolatie zorgt voor meer warmtecomfort en doordat u minder stookt wordt er ook nog eens minder CO2 uitgestoten. Bent u op zoek naar een specialist in dakisolatie? Roose Dakwerken kan dit in Hilversum en omgeving voor u verzorgen. Wij hebben jarenlange kennis en kunde in isoleren van daken en leveren altijd goede kwaliteit af. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Soorten dakisolatie

Er bestaan veel verschillende soorten methoden en materialen voor dakisolatie. De isolatiewaarde van het materiaal hangt af van de warmteweerstand. Zo zijn er EPS platen, XPS platen, glaswol en steenwol, resolschuimplaten, PUR, reflecterende folies en meer. Weet u niet wat het best bij uw woning past? Wij adviseren u graag.

We kunnen zowel aan de binnenzijde als buitenkant van het dak isoleren. We voeren bijvoorbeeld isolatiewerkzaamheden uit aan een:

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of wilt u dat wij eens langskomen om uw dak te bekijken? Neem dan gerust met ons op. Bel ons op het nummer 035 - 799 02 83, of vul ons contactformulier in. Laat ons uw dak isoleren. We staan in de regio Hilversum voor u klaar!