Dakisolatie Hilversum

Zit u te denken aan dakisolatie? Dat kan u veel geld besparen. Zonder goede isolatie verliest uw woning namelijk veel warmte via het dak. Warme lucht is lichter dan koudere lucht waardoor deze stijgt. Hierdoor is het aanbrengen van goede dakisolatie het eerste wat u zou moeten overwegen. U bespaart hier meer mee dan ieder andere vorm van isolatie. Isolatie zorgt voor meer warmtecomfort en doordat u minder stookt wordt er ook nog eens minder CO2 uitgestoten. Bent u op zoek naar een dakdekker die gespecialiseerd is in dakisolatie? Roose Dakwerken kan dit in Hilversum en omgeving voor u verzorgen. Wij hebben jarenlange kennis en kunde in isoleren van daken en leveren altijd goede kwaliteit af. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Isoleren dak Hilversum soorten

Er bestaan veel verschillende soorten methoden en materialen voor dakisolatie. De isolatiewaarde van het materiaal hangt af van de warmteweerstand. Zo zijn er EPS platen, XPS platen, glaswol en steenwol, resolschuimplaten, PUR, reflecterende folies en meer. Weet u niet wat het best bij uw woning past? Wij adviseren u graag.

We kunnen zowel aan de binnenzijde als buitenkant van het dak isoleren. We kunnen u helpen met de volgende klussn:

Dakisolatie Hilversum contact

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of wilt u dat wij eens langskomen om uw dak te bekijken om de mogelijkheden voor dakisolatie te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op het nummer 085 - 106 15 69, of vul ons contactformulier in. Laat ons uw dak isoleren. We staan in de regio Hilversum voor u klaar!