Stormschade Hilversum

Niemand zit te wachten op stormschade en al helemaal niet aan het dak. Echter hebben we regelmatig in Nederland te maken met sterke wind, striemende regen en harde hagelbuien. Over het algemeen zijn daken daar goed tegen bestand: ze zijn er immers voor gemaakt om uw woning droog en warm te houden. Soms trekt er echter een storm over ons land, en dat kan behoorlijke gevolgen hebben voor uw dakbedekking. Dakpannen waaien weg of er ontstaat daklekkage. Zulke zaken zorgen meteen voor veel overlast. De stormschade moet daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd! Een dakreparatie kunt u n de regio Hilversum laten uitvoeren door de dakdekkers van Roose Dakwerken.

Schade door storm herstellen

Door extreme weersomstandigheden kan er een dakpan los gaan zitten, of zelfs meerdere. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren! Nu lijkt het niet zo erg als er een dakpan uit verband ligt. Echter kan de wind daar makkelijker onderkomen waardoor de kans op meerdere loszittende of losgeslagen dakpannen aanzienlijk toeneemt. Daarom adviseren wij om dit altijd zo snel mogelijk te herstellen.

Stormschade Hilversum contact

Wij begrijpen dat u niet graag zelf het dak op wilt gaan, wellicht heeft u geen ladder of reserve dakpannen. Wij bieden mensen in dergelijke gevallen dan ook graag onze 24/7 service aan. Mits het verantwoord is gaan wij voor u het dak op om de stormschade te herstellen. U kunt ons op het nummer 085 - 106 15 69 24 uur per dag bellen. Heeft u geen spoed maar wilt u wel graag met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier op de website in. Voor stormschade herstel bent u in Hilversum en omgeving bij onze dakdekkers aan het juiste adres!