Dakrenovatie Hilversum

Een dak kan decennia meegaan. Het is daarvoor wel zaak om de bedekking in optimale staat te houden en regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Maar ook dan zal een dak op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. Alhoewel: complete vervanging is vaak niet nodig. Door voor een dakrenovatie te kiezen, kunt u de bovenste laag van uw woning er ook weer als nieuw uit laten zien. En dat terwijl het aanzienlijk in de kosten scheelt! Wilt u uw dak renoveren? In Hilversum en omstreken helpen de dakdekkers van Roose Dakwerken u graag. Onze deskundige medewerkers staan met plezier voor u klaar!

Renoveren dak Hilversum inventarisatie

Welke werkzaamheden er bij een dakrenovatie precies moeten worden uitgevoerd, verschilt per dak. Wanneer u ons inschakelt, komen we daarom eerst bij u langs voor een dakinspectie. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de dakbedekking te vervangen. Het maakt niet uit of dit om bitumen gaat of dakpannen.

Heeft u interesse in dakisolatie? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wederom doen wij dit aan zowel schuine daken als platte daken. Een dakkapel isoleren is overigens ook geen probleem. Om het af te maken kunnen wij ook uw dakgoot en al het andere lood- en zinkwerk voor u aanbrengen of vervangen. Wanneer wij alles voor u in kaart hebben gebracht kunnen wij een offerte voor u opstellen. Na uw goedkeuring kunnen wij aan de slag.

Dakrenovatie Hilversum contact

Heeft u wellicht een dakrenovatie nodig omdat uw dak al een tijd geen onderhoud heeft gehad of omdat u wellicht daklekkage heeft opgemerkt? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op het nummer 085 - 106 15 69, of vul ons online contactformulier in, dan hoort u vlug van ons. Voor dakrenovatie kunt u in de regio Hilversum rekenen op Roose Dakwerken