Deskundige dakrenovatie in Hilversum

Een dak kan decennia meegaan. Het is daarvoor wel zaak om de bedekking in optimale staat te houden en regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Maar ook dan zal een dak op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. Alhoewel: complete vervanging is vaak niet nodig. Door voor dakrenovatie te kiezen, kunt u de bovenste laag van uw woning er ook weer als nieuw uit laten zien. En dat terwijl het aanzienlijk in de kosten scheelt! Wilt u uw dak renoveren? In Hilversum en omstreken klopt u dan aan bij Roose Dakwerken. Onze deskundige medewerkers staan met plezier voor u klaar!

Service op maat bij dakrenovatie

Welke werkzaamheden er bij een renovatie precies moeten worden uitgevoerd, verschilt per dak. Wanneer u ons inschakelt, komen we daarom eerst bij u langs om uw dak te inspecteren. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op. Bent u het daarmee eens? Dan gaan we vervolgens voor u aan de slag.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op het nummer 035 - 799 02 83, of vul ons online contactformulier in, dan hoort u vlug van ons. Voor dakrenovatie kunt u in de regio Hilversum op ons rekenen!