Dakreparatie Hilversum

Onder bepaalde omstandigheden kunt u behoefte hebben aan een dakreparatie. Zo kan uw dak schade hebben opgelopen als gevolg van een storm of is de dakbedekking door de jaren heen verouderd geraakt. In Hilversum kunnen wij de reparatie of het herstel van uw dak realiseren. Welk type dak u ook heeft, de dakdekkers van Roose Dakwerken helpen u verder!

Reparatie dak Hilversum nokvorst

Een nokvorst ligt in één rij bovenop het hellend dak. Deze rij pannen vormt de afscheiding tussen beide delen van het aflopende dak en heeft daardoor een belangrijke functie. Door toedoen van extreme weersomstandigheden of werking van de onderliggende houten constructie kan de nokvorst echter gebreken vertonen. Het herstel van de nokvorst is één van de meest voorkomende dakreparaties. Pannen die los komen te liggen of kieren waarlangs lekkage kan ontstaan herstellen we optimaal, waardoor de kans op een daklekkage zo klein mogelijk is.

Dakreparatie Hilversum type dak

Zoveel woningen, zoveel daken. Ieder type dak is anders in leeftijd, opbouw en bedekking. Een reparatie van het dak is daarom altijd van gevarieerde aard. Mocht u geen directe problemen ervaren, maar heeft u wel een idee dat er zich complicaties voordoen op het dak? Dan kunnen we ook een dakinspectie uitvoeren. Aansluitend is een dakreparatie soms vereist. Bij welk type daken kunt u ons inschakelen?

  • Hellend dak: pannendak, nokvorst, schoorsteen
  • Plat dak: bitumen, EPDM en ook dakkapellen
  • Dakdoorvoer of dakgoot: reparatie of vervanging

Bij acute problemen op het dak, zoals een daklekkage, kunt u rekenen op onze snelle service. Wij herstellen uw dak en brengen deze in de gewenste staat. Ook voeren we een dakrenovatie uit én herstellen stormschade effectief, waardoor uw dak altijd de bescherming biedt die u verwacht.

Dakreparatie Hilversum spoed

U kunt te maken krijgen met problemen die meteen opgelost moeten worden, zoals lekkage of losse dakpannen. Het is goed om te weten dat u voor dringende situaties direct een beroep op ons kunt doen door te bellen met 085 - 106 15 69. Na uw telefoontje komen we vervolgens zo vlug we kunnen naar u toe, bijvoorbeeld om een dakpan reparatie uit te voeren of het lek te dichten. Heeft u geen spoed maar wilt u wel graag contact? Vul dan ons contactformulier in. Voor een dakreparatie in Hilversum bent u bij Roose Dakwerken op de juiste plek.