Dakreparatie in Hilversum

Heeft uw dakbedekking reparatie nodig? Dit moet vaak snel gebeuren. In de regio Hilversum kunt u hiervoor vlug terecht bij Roose Dakwerken. Zowel voor een hellend als plat dak reparatie kunt u ons inschakelen. Onze ervaren medewerkers zijn u met plezier van dienst!

Nokvorst reparatie

Een van de mogelijke hersteltaken die wij uitvoeren aan uw dak, is uw nokvorst repareren. Nokvorsten liggen bovenop het dak. Deze slijten vaak aan de onderkant, bijvoorbeeld door weersomstandigheden of door werking van het hout. Daardoor gaan de pannen losliggen en kan er een kier ontstaan tussen de pan en het cement, met vochtplekken of lekkages als gevolg. Door de nokvorsten vast te zetten met dakmortel kunnen we de weersomstandigheden opvangen en op deze manier uw dak lekvrij houden. Soms zijn de nokvorstproblemen te groot. Ook in dat geval kunnen wij u helpen. We vervangen dan de nokpannen en maken een nieuwe daktop.

24-uurs spoedservice voor dakreparatie

U kunt te maken krijgen met problemen die meteen opgelost moeten worden, zoals lekkage of losse dakpannen. Het is goed om te weten dat u voor dringende situaties dag en nacht bij ons terechtkunt voor dakreparatie: op het nummer 035 - 799 02 83 zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar te bereiken. Na uw telefoontje komen we vervolgens zo vlug we kunnen naar u toe, bijvoorbeeld om een dakpan reparatie uit te voeren of het lek te dichten. Laat ons uw dak repareren. We staan in en om Hilversum voor u klaar!